Oud Werk

Afbeelding
Powerpoints

Er is een nieuwe menu link bij; Oud werk. Voor een project ben ik weer eens in mijn archief gedoken en verbaas mij over de hoeveelheid werk dat ik in de jaren heb verzet. Het leek mij leuk om af en toe wat in de oud doos te graven en hier op de site te zetten.

De afbeelding hierboven heb ik uit een oude een map gevist met afbeeldingen die op een oude versie van deze website waren gepubliceerd. Helaas kan ik niet meer helemaal terughalen voor wie ik deze twee Powerpoint presentaties heb verzorgd. Grappig is wel dat werk vaak niet in een keer komt. Zo maak je in een maand twee Powerpoint presentaties en daarna weer twee jaar niet.

De linker Powerpoint presentatie was voor een bekende wetenschapper die bezig was voor een grote Europese subsidie voor onderzoek naar de menselijke veerkracht bij Alzheimer. De grote vraag was waarom mensen tot op hoge leeftijd schijnbaar geen hinder ondervinden en andere juist wel van Alzheimer.

De rechter Powerpoint presentatie was voor een start-up binnen de ABN-AMRO voor een nieuwe manier van identificatie voor het online afsluiten van een bankrekening.