Noodzetel

Afbeelding
Noodzetel - Studio Minister President

Voor sommigen is het geen geheim maar het had niet veel gescheelt of SproetS had niet bestaan. Dan had ik verder gegaan als muzikant...

Ik heb jaren Djembé gespeeld in de band Djembé Kahn. We reisde heel de wereld af om optredens te verzorgen en workshops te doen met kinderen in oorlogsgebieden. Ik kwam voor de keuze te staan verder te gaan als muziekant of als grafisch vormgever.

Na de keuze heb ik nog een heel leuk project gedaan met Gosse , Jochem, Matthijs en Ibelisse; Those are the People.

We traden op tijdens een kunstfestival in het gebouw van het Ministerie van Financiën in Den Haag. Het pand zou worden verbouwd en stond leeg. Wij kozen onze plek in de kelders van het gebouw. Dat bleek de noodzetel. De directeur van de Rijksgebouwendienst vond het goed maar de geheime dienst vond dat geen goed idee omdat de ruimte officieel niet bestond.

De kelder is op de hoogtijdagen van de koude oorlog gebouwd. Het dient als onderkomen voor de regering. Alleen de Minister President had er zijn eigen kamertje.

Uiteindelijk mocht het publiek onder begeleiding van een ambtenaar ons muziekstuk bijwonen. De CD die ervan is gemaakt mocht niet worden uitgebracht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding