SproetS in alle kleuren

sproetS is 20 jaar!

Sjoerd Kaandorp (1968) werkt als zelfstandig beeldmaker en visual consultant sinds 2000 onder de naam SproetS aan uiteenlopende projecten met en voor verschillende mensen, initiatieven, projecten, bedrijven en instanties.

De werkzaamheden zijn o.a. grafisch vormgeven van print- en schermproducties, illustratiewerk en animaties. Eén van de specialiteiten is het tekenen en letteren van strips.

Andere specialiteit is het tekenen van cartoons, sketchnotes en mindmaps tijdens debatten, vergaderingen en brainstormsessies, zoals een prijsuitreiking van de Vrije Universiteit, een debat tijdens Women Inc. Festival, de lancering van de Barth Misset Stichting of Alkmaar Broedplaatsen meet-up.

Eigen projecten zijn o.a. BordjesmanStoney Cars en The Rolling Paper.

Sjoerd is een MediaRidder.

Laatste praatjes

Wat je doet in quarantaine? Juist, je maakt een nieuwe letter!

Na locatietheaterproductie de Bleekneusjes produceren de Mediaridders dit jaar Onze kersentuin. Althans dat was de bedoeling totdat het Corona virus roet in het eten gooide. Wordt vervolgd...

Gelukkig 2020!

Voor diverse digitale projecten heb ik in het verleden een serie animaties gemaakt. Eén ervan, de Processie, heb ik geconverteerd van Adobe Flash bestand naar een video-bestand en post ik nu vanwege de vele aanvragen.

Walter Vree heeft een nieuwe website!